15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.yunustapa.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
MENÜ 
YouTube video

2021’de 4 Adımla Sende Büyü

Her yıl olduğu gibi, bu yılın başlarında da yeni yıl kararları ve hedefleri düşünülmüş, yine motivasyonlar zirve yapmıştır. Fakat bilim insanları uzun süredir yaptıkları araştırmalarda, dünyada 800 milyon kişinin ocak 15 itibariyle, yeni yıl için aldıkları kararları ve hedeflerini terk ettiklerini, onları bıraktıklarını söylüyor. Peki neden 8? Elbette bu problemin nasıl üstesinden gelebileceğinizi de 4 harika formülle anlatmak istiyorum. Hadi hep birlikte 2021 e harika bir giriş yapalım.

Bence yepyeni bir yıla girmek olağanüstü bir şey. Çünkü yeni yıllar, yeni başlangıçların, temiz bir sayfanın ve gerçekten istediğiniz her şeyi yapmak ve elde etmek için bol miktarda yeni fırsatın başlangıcını işaret eder. Bu yıl geçen yıla göre çok daha iyi bir yıl olması için kendinizi esnetmeye karar verin. Çok basit kararlar ve kendinize küçük hedefler koymayın. Derinlere inin ve başarabileceğinizi düşündüğünüz şeylerinde ötesine kulaç atın. En önemlisi de, ne istediğinize karar verir vermez, o yönde ilerlemeye başlayın ve sonra ne olursa olsun devam edin. Hedeflediğiniz şeylere şiddetle bağlı kalırsanız ve gerçekten başarabileceğinize inanırsanız, etrafınıza yepyeni fırsatların ve çözümleri görmeye başlayacağınıza emin olabilirsiniz. Elbette siz bunları yaparken, büyüyecek, özgüveniz artacak ve öz imajınızı da oldukça geliştirdiğiniz için, hayatınızın diğer alanlarında da kendinizi daha çok ferahlatacak ve esnetmiş olacaksınız.

Hemen hemen herkesin, yeni yılda hedeflediği ve aldığı bir sürü karar olur fakat bu kararları alırken yapılan en yaygın hatalar şunlardır. Kilosu olanlar ben kilo vermek istiyorum, geliri az olanlar bu yıl daha fazla para kazanmak ve tasarruf etmek istiyorum, tek yaşayanlar harika bir ilişkiye sahip olmak istiyorum, özgür olmayanlar daha fazla özgür olmak istiyorum diye kendilerine yeni yıl hedefleri koyarlar. İyide bunun neresi yanlış diye düşünebilirsiniz. Beni yanlış anlamanızı asla istemem ve bu hedeflerin hepsi harika hedefler ve bence hedefleri belirlemek te çok ama çok önemli.

Fakat bu saydığım hedeflerin hepsi safça düşünülmüş, belirsizliği çok fazla olan ve umutsuzca adım atılmış ve çoğunlukla başarısız olma garantisi olan hedeflerdir. Çoğu kişinin yeni yılda aldığı kararlarla ilgili kendinize sorması gereken en büyük soru “ben gerçekten ne istiyorum” sorusudur.

Eğer siz gerçekten başarılı olmak istiyorsanız, hedeflerinizi o kadar spesifik belirlemelisiniz ki, çevrenizdeki insanlara bunu söylediğinizde onları şok edebilmelisiniz. Kilo vermek istiyorum hedefi yerine, temmuz ayına kadar %20 kilomdan ve yağımdan kurtulmak istiyorum demelisiniz. Daha fazla gelire kavuşmak istiyorum demek yerine – gelirimi %40 arttırıp %40 da tasarruflu olmak istiyorum demelisiniz. Harika bir ilişki yaşamak istiyorum demek yerine, ilişkinizden neler istediğinizi tek tek yazın. Beni tanıyorsanız, the secretlara, çekim yasalarına falan inanmadığımı zaten bilirsiniz. Ve bu hedefleri belirlemek te evrene bir sinyal gönderiyorum, o beni geri bulacak safsatalarından da asla değil. Fakat hedeflerinizi belirlemek gerçekten buzdağının sadece görünen kısmı diyebilirim. Peki çoğu insanın sadece konuştuğu şeyleri yapamadığında bile, siz istediklerinizi gerçekten başarmaya başlamak için ne yapmanız gerekiyor, bunları size şimdi harika 4 formülle anlatmak istiyorum.

1. Formülümüz: Ne istiyorsunuz
2. Formülümüz: Niçin bunu istiyorsunuz?
3. Formülümüz: Neden gerçekten istediğinizi düşünün?
4. Formülümüz ise: Beni oraya götürecek olan şey nedir?

Ve 4 formülümüzün dışında birde gizli formülümüz var. Bu formül bence çok ama çok kritik, bundan dolayı da çoğu zaman gizlendiğini düşünüyorum.

Gizli formülümüz: Bu istediğimi almak için, gerçekten adımlar atmaya istekli miyim?

Bu formüller derin düşünmeyi ve olabildiğince kendinize dürüst olmanızı gerektirdiğini adım gibi biliyorum. Ve gerçekten, bunları düşünmenin zor olduğunu ve zaman aldığını da, kendim uyguladığım için biliyorum. Keşke öyle olmasaydı diyebilirsiniz fakat bu formüllerin kesinlikle başka bir şekilde çalıştığını ben henüz görmedim.

Şimdi size sormak istediğim şey şu: Bir kestirme yol veya alternatif var mıdır sizce?

Gözlemleyebildiğim kadarıyla hiç bir kestirme yol ve alternatif yok arkadaşlar.

Ya Gerçekten sıkı çalışmaya gönüllü olup, geceleri rüyalarınıza giren hayallerinizin peşinden koşar ve harika hayatlar yaşamak için adımlar atarsanız yada maalesef 800 milyon kişide olduğu gibi, yeni yılda daha da büyüdüğünüzü gösteren sadece bir sayı artışı görürsünüz.

Sadece yılların sayıları arttığında, hiçbir şey değişmiyor. Ve bana sorarsanız, bu şekilde yaşanan hayatlar, hedeflediğiniz, arzuladığınız ve istediğiniz bir şeyi başarmak için atacağınız adımlardan çok daha zor geliyor. Elbette bu yılda nasıl hareket etmek istediğinize siz karar verecek, aldığınız kararlar ve attığınız adımların tek sorumlusu da siz olacaksınız. 2021 in başarı, sağlık ve daha refah getirmesi için, hayallerimizin peşinden gidelim, inanın buna değecek…

Ne kadar değerli olduğunuzu unutmadığınız ve hayalini kurduğunuz hedeflere emek verdiğiniz, sahip çıktığınız sürece istediğiniz her şeyi yapabileceğinizi asla unutmayın. 2021 içinde yapmak istedikleriniz için tereddüt etmeyin, hayallerinizi küçültmeyin, yapmanız gerekenleri ertelemeyin. Ve gerçekten istediğiniz hayata ulaşmak için, bugün yolunuza devam edin. Size inanıyorum, eğer gerçekten isterseniz her şeyi yapabilirsiniz.

Dipnot: 100’lerce kişiye yaptığımız gibi, sizde hedeflerinize ulaşmakla alakalı kısa yolları arıyorsanız ve Eğer 2021 hedeflerinizin arasında “işletmelere danışmanlık yaparak finansal özgürlüğünüzü kazanmak ve dijital pazarlamayı öğrenerek büyümek ve diğerlerini büyütmek istiyorum” maddesi yer alıyorsa 0532 131 57 37 numaralı whatsapp destek hattımıza hemen şimdi yazın. Hayallerinizi gerçekleştirmenize daha çok yardımcı olabilmem için, whatsapp destek hattında görüşmek üzere…

ÖNCEKİ YAZI
10 SIR – 1O PAZARLAMA DERSİ – 10 KAZANÇ
SONRAKİ YAZI
2021’de Dijital Pazarlamada Etkili 10 Yöntem

0 Yorum

BİR YANIT BIRAKIN